ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΔΟΣΗΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

Γιατι να επιλέξεις Ηλεκτρικό Scooter;

Το μεγαλύτερο όφελος από την αγορά ενός ηλεκτρικού scooter είναι φυσικά η εξοικονόμηση χρημάτων. Σκεφτείτε πως δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε ΠΟΤΕ πια για καύσιμα, ενώ ταυτόχρονα και η συντήρηση του οχήματος είναι εξαιρετικά οικονομική, με πολύ χαμηλότερες απαιτήσεις συγκριτικά με τα συμβατικά δίκυκλα (η τακτική συντήρηση περιορίζεται κυρίως στα αναλώσιμα – φρένα, ελαστικά κλπ).

Πλέον στην Ελλάδα, οι διευκολύνσεις για την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων έχουν γίνει ακόμη περισσότερες. Έτσι μέσα από το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης κινούμαι ηλεκτρικά, το κόστος για την αγορά ενός ηλεκτρικού scooter είναι πολύ προσιτό.

Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες και τα scooter της Super Soco φορτίζουν σε οποιαδήποτε οικιακή παροχή ηλεκτρικού ρεύματος (πρίζα). Η φόρτιση μπορεί να γίνει στο σπίτι   ή και στο χώρο εργασίας σας, εύκολα και γρήγορα λόγω της αποσπώμενης μπαταρίας. Τέλος μέσω του ταχυφορτιστή, επιτυγχάνεται μια πλήρης φόρτιση σε λίγες μόνο ώρες (ανάλογα με το μοντέλο).

Η μείωση της ηχορύπανσης λόγω της εξαιρετικά χαμηλής στάθμης θορύβου του οχήματος σε συνδυασμό με την μηδενική εκπομπή ρύπων το καθιστά ένα όχημα ιδιαίτερα φιλικό προς το περιβάλλον!

Super Soco Greece

Με το κύρος και την αξιοπιστία της Motoway – Καμπράνης ΑΕ, εγγυόμαστε τη διάθεση ηλεκτρικών δίκυκλων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και εγχώριας νομοθεσίας!

Όλα τα τα Super Soco πωλούνται με 2 χρόνια εγγύηση και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα!

Scroll to top