ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΔΟΣΗΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

CU-Mini JL99 X – Tο ηλεκτρικό scooter του Jorge Lorenzo!

17 νοεμβριου 2021

Vmoto CU-Mini JL99 X Το ηλεκτρικό scooter του Jorge Lorenzo

Eδώ και λίγους μήνες η Vmoto Soco έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με τον Jorge Lorenzo. Ο Ισπανός έχει γίνει πρεσβευτής της μάρκας (brand ambassador), λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις της εταιρείας που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλεκτροκίνησης.

CUmini-JL99-X

Στην EICMA 2021, o 5 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των GP, θα έχει την τιμητική του καθώς η εταιρεία θα παρουσιάσει μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς scooter της CU-Mini. Η έκδοση ονομάζεται JL99 X και προέκυψε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχαν ο πρόεδρος της Vmoto Soco International, Graziano Milone με τον 34χρονο Ισπανό. Κύριο χαρακτηριστικό του JL99 X θα είναι η σπέσιαλ λιβρέα που θα είναι αφιερωμένη «σε έναν Πρωταθλητή των MotoGP». To CU-Mini JL99 X θα φέρει στα πλαστικά του τα αρχικά και το αγαπημένο αγωνιστικό αριθμό του Lorenzo.

Στην απλή του έκδοση το 100% ηλεκτρικό Super Soco CU-Mini τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 600W που βρίσκεται τοποθετημένος στον πίσω τροχό και συνδυάζεται με αποσπώμενη μπαταρία λιθίου 48V/20Ah βάρους 7.2 κιλών. Η αυτονομία κυμαίνεται στα 60 με 70 χιλιόμετρα αναλόγως τον τρόπο οδήγησης, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που αναπτύσσει το scooter είναι 45 km/h. Το CUmini συνοδεύεται από εφαρμογή για smartphone μέσω της οποίας ο αναβάτης έχει πλήρη εικόνα για το scooter του.

Τα αποκαλυπτήρια της έκδοσης CU-Mini JL99 X θα πραγματοποιηθούν στις 26 Νοεμβρίου στο περίπτερο της εταιρείας στην EICMA 2021.

Πηγή: 2wo.gr.

UPD: Οι φωτογραφίες από την παρουσίαση της νέας έκδοσης CU-Mini JL99 X από τον Jorge Lorenzo στην EICMA 2021.

Super Soco Greece

Με το κύρος και την αξιοπιστία της Motoway – Καμπράνης ΑΕ, εγγυόμαστε τη διάθεση ηλεκτρικών δίκυκλων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και εγχώριας νομοθεσίας!

Όλα τα Super Soco πωλούνται με 2 χρόνια εγγύηση και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα!

Scroll to top