ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΔΟΣΗΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

CU-Mini

a FUN WAY TO MOVE

Απολαύστε κάθε αστική μετακίνηση με το νέο CU-Mini της Super Soco εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

1 W
Μέγιστη Ισχύς
1 km
Αυτονομία*
20 km
Τελική Ταχυτητα
1 h
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Κινητήρας με
νέο Hardware

Με ολοκαίνουργιο και αναβαθμισμένο κινητήρα, που επιτυγχάνει πιο άμεση και ομοιόμορφη κατανομή της ροπής. Έτσι η οδήγηση του CU-Mini γίνεται ακόμη πιο σταθερή, εξασφαλίζοντας παράλληλα επιπλέον αυτονομία!

ΙΣΧΥΡΑ LED ΦΩΤΑ

Φώτα 100% τεχνολογίας LED με σύστημα ευφυούς ανίχνευσης, τοποθετημένα στο τιμόνι και φώτα ημέρας στην κολώνα που κάνουν το CU-Mini να ξεχωρίζει από μακριά!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Εργονομική θέση οδήγησης, η οποία χάρη στην εξαιρετική αναλογία και συμμετρία καθίσματος, πατώματος και τιμονιού, εξασφαλίζει ξεκούραστη και άνετη οδήγηση!

Βρείτε τα μοναδικά 100% ηλεκτροκίνητα δίκυκλα της Super Soco σε αποκλειστική διάθεση από το δίκτυο συνεργατών της Motoway – Καμπράνης ΑΕ.

*Οι μετρήσεις που αφορούν την αυτονομία του οχήματος καταγράφονται μέσω δοκιμαστικής οδήγησης σε σταθερή ταχύτητα 25km/h με αναβάτη 75kg. Δείτε Περισσότερα.

ΤΙΜΗ

CU-Mini

1400
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
900
ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
1000
ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ & ΑΠΟΣΥΡΣΗ

Οι παραπάνω τιμές εμφανίζουν το τελικό κόστος με υπολογισμένα τα ποσά της επιδότησης & της απόσυρσης. Υπενθυμίζουμε πως κατά την αγορά, καταβάλλεται το ποσό της αρχικής τιμής και μετά την έγκριση της αίτησης ο αγοραστής λαμβάνει το αντίστοιχο ποσό της επιδότησης. Δείτε περισσότερα σχετικά με το Πρόγραμμα της Επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Scroll to top