ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΔΟΣΗΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

No 1 σε πωλήσεις το CPX

24 σεπτεμβριου 2021

H Μεγάλη Βρετανία δίνει την πρωτιά στη Super Soco!

Οι πωλήσεις των ηλεκτρικών μοντέλων της Super Soco στη Γηραιά Αλβιώνα σημειώνουν ραγδαίες αυξήσεις, με πρώτο και καλύτερο το ιδιαίτερα δημοφιλές και στη χώρα μας CPX.

Η πορεία στη Μεγάλη Βρετανία!

Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία η Super Soco αναπτύσσει μια εντυπωσιακή πορεία στις πωλήσεις της στη Μεγάλη Βρετανία και βρίσκεται ήδη στην 17η θέση της λίστας των εταιρειών με τις περισσότερες πωλήσεις το 2021, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο κατόρθωμα αν σκεφτεί κανείς πως τα προϊόντα λανσαρίστηκαν στη χώρα μόλις το 2017.

Από την αρχή της χρονιάς μέχρι τα τέλη Αυγούστου οι ταξινομήσεις της εταιρίας ανήλθαν στις 1.028 μονάδες, καθιστώντας την ως την πρώτη κατασκευάστρια ηλεκτρικών δικύκλων που ξεπερνά τις 1.000 μονάδες στη χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Μοτοσικλετών (MCIA), από την αρχή του 2021 έως και τον Αύγουστο έχουν ταξινομηθεί 3.848 ηλεκτρικές μοτοσικλέτες/scooters σχεδόν τρεις φορές παραπάνω δηλαδή σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρσι (1.337 μονάδες), με τις πωλήσεις να παρουσιάζουν αύξηση +187.8%.

Το πιο δημοφιλές ηλεκτρικό scooter της Μεγάλης Βρετανίας και Νο 1 σε πωλήσεις είναι το CPX, με το TC Max που ανήκει στην κατηγορία των μοτοσικλετών, να παρουσιάζει σημαντική αύξηση πωλήσεων που ανέρχεται στο +70% σε σχέση με το 2020.

Η Δήλωση του CEO της Super Soco Μεγάλης Βρετανίας, Richard Jordan.

«Προφανώς και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτό το ορόσημο πωλήσεων έπειτα από τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς για την καθιέρωση της μάρκας στη Μεγάλη Βρετανία. Πολύ περισσότερο όμως είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι σημαίνει αυτό για την ηλεκτρική βιομηχανία στο σύνολό της. Καμία ηλεκτρική μάρκα έως τώρα δεν είχε πουλήσει τόσες πολλές μονάδες σε έναν χρόνο και αυτό αποδεικνύει πως η μετάβαση από την βενζίνη στον ηλεκτρισμό έχει ξεκινήσει».

Σημαντικό ρόλο για την μεγάλη προτίμηση των Βρετανών στη Super Soco έπαιξε, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, η ποιότητα κατασκευής των μοντέλων, οι αποσπώμενες μπαταρίες τους που επιτρέπουν στον οδηγό να τις φορτίσει οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή και φυσικά η ανάγκη των καταναλωτών να στραφούν σε πιο «καθαρούς» τρόπους μετακινήσεων.

Πηγή: 2wo.gr

Η Super Soco Ελλάδας είναι δίπλα σας!

Με το κύρος και την αξιοπιστία της Motoway – Καμπράνης ΑΕ, εγγυόμαστε τη διάθεση ηλεκτρικών δίκυκλων που πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και εγχώριας νομοθεσίας

Όλα τα Super Soco πωλούνται με 2 χρόνια εγγύηση και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα!

Scroll to top