ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΔΟΣΗΣ

TC Wanderer – 2500W

kv

TC Wanderer

Βασισμένο σε vintage μοντέλα, το TC Wanderer συνδύασε τις τολμηρές γραμμές και τη σύγχρονη τεχνολογία, για να χαρίσει απόλαυση και ατελείωτη άνεση στην οδήγηση.

2000 W
Μέγιστη Ισχύς
100 km
Αυτονομία*
50 km
Τελική Ταχυτητα
1 h
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Κινητήρας

Μοτέρ υψηλής ισχύος 2500W
Το αναβαθμισμένο σύστημα τροφοδοσίας σε συνεργασία
με το εξελιγμένο λογισμικό και τον νέο κατανεμητή ροπής, έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητας κατά 16%.

Full Led Φωτισμός

Το σύστημα φωτισμού είναι full LED και εξασφαλίζει ευρεία ορατότητα  σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες .

Όλα υπό έλεγχο!

Το στρογγυλό σχήμα και η οθόνη μηχανικού τύπου, προσδίδουν μια πινελιά κλασικής εμφάνισης ενώ ταυτόχρονα η εξαιρετική ψηφιακή οθόνη LCD εξασφαλίζει καθαρή αναγνωσιμότητα για τους αναβάτες.

Μπαταρία 60V/32AH

Με την νέα δυνατότητα ενσωμάτωσης διπλής μπαταρίας το TC Wanderer  ταξιδεύει έως και 200χλμ. με ταχύτητα 25χλμ. Ο χρόνος φόρτισης είναι μόνο 3 ώρες και 30 λεπτά ανά μπαταρία. Η δεύτερη μπαταρία είναι προαιρετική και λειτουργεί παράλληλα με την πρώτη.

 


Σύστημα Πέδησης με CBS

Μειώστε τις αποστάσεις ακινητοποίησης και αυξήστε την αποτελεσματικότητα ασφάλειας του νέου TC Wanderer.
Το σύστημα πέδησης CBS μοιράζει τη δύναμη πέδησης μεταξύ του μπροστινού και του πίσω δίσκου.

tc_2021_performance_2

*Οι μετρήσεις που αφορούν την αυτονομία του οχήματος καταγράφονται μέσω δοκιμαστικής οδήγησης σε σταθερή ταχύτητα 40km/h. Δείτε Περισσότερα.

TC Wanderer

2000
ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ
2000
ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
2000
ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ & ΑΠΟΣΥΡΣΗ

Οι παραπάνω τιμές εμφανίζουν το τελικό κόστος με υπολογισμένα τα ποσά της επιδότησης & της απόσυρσης. Υπενθυμίζουμε πως κατά την αγορά, καταβάλλεται το ποσό της αρχικής τιμής και μετά την έγκριση της αίτησης ο αγοραστής λαμβάνει το αντίστοιχο ποσό της επιδότησης. Δείτε περισσότερα σχετικά με το Πρόγραμμα της Επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά”.

Το πρόγραμμα της κρατικής επιδότησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά” ίσχυε ως τις 31/12/2021. Σύντομα θα ανακοινωθεί ο νέος κύκλος επιδότησης αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων, οπότε και θα ανακοινωθούν και από μέρους μας οι επιδοτούμενες τιμές. 

woods
Scroll to top